Kiderült, mennyire szeretik a brit királyi családot: II. Erzsébet a legnépszerűbb

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
királyi család népszerű közvélemény-kutatás II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közvélemény-kutatást készítettek, hogy kiderítsék, mennyire kedvelik az alattvalók a brit királyi család tagjait. Kiderült, ki az, akit a legjobban és a legkevésbé szeretnek.

Kiderült, hogy kit szeretnek a legjobban a brit királyi család tagjai közül az alattvalók. A kutatás 2018 júniusa és 2019 júniusa között, kilencezer ember megkérdezésével készült. Az első helyen az 1952 óta uralkodó, 93 éves II. Erzsébet végzett 72 százalékkal.

II. Erzsébetet szeretik a legjobban Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

A második helyre a 34 éves Harry sussexi herceg került 71 százalékos népszerűséggel. A harmadik legnépszerűbb, 69 százalékkal Vilmos, akinek tetszési indexe négy százalékponttal javult az előző évihez képest.
Idén a negyedik helyen Katalin hercegnő áll a tavalyival megegyező 64 százalékkal.

Az ötödik legnépszerűbb Fülöp, Edinburgh hercege,

II. Erzsébet 98 éves férje. Meghan Markle idén a hatodik helyre került 49 százalékkal: ez a tavalyihoz képest hat ponttal rosszabb eredmény.

Harry és Vilmos apja, Károly walesi herceg 48 százalékkal a hetedik.

Őt követi sorban a királynő lánya, Anna hercegnő, az ő lánya, Zara Phillips, valamint az uralkodó Eduárd nevű fiának felesége, Sophie, Wessex grófnője.

Kamilla nem került be az első tízbe, a 11. helyen áll – írja az MTI. Vagyis a brit királyi család legismertebb tagjai közül ő a legkevésbé kedvelt.

Iszonyatosan kiakadt a YouTube-on Ganxsta Zoleehttp://www.life.hu/sztarok/20190816-iszonyatosan-kiakadt-a-youtubeon-ganxsta-zolee.htmlGansta Zolee nagyon kiakadt egy internetes videó miatt, amit Para-Kovács Imre és Perjés Zoltán készített. TV + Sztárok--Sofia Vergara hihetetlen alakot villantott: így nézett ki a 90-es években - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-sofia-vergara-hihetetlen-alakot-villantot-igy-nezett-ki-a-90es-evekben.htmlSofia Vergara egy régi bikinis fotót mutatott - elképesztően szexi volt a 90-es években, ahogy most is az! TV + SztárokMeghan Markle nem tér vissza a Brilliáns elmékbehttp://www.life.hu/sztarok/20190816-meghan-markle-nem-ter-vissza-a-brillians-elmekbe.htmlMeghan Markle biztosan nem tér vissza a Briliáns elmék című sorozatba, ugyanakkor az új évadban említést tesznek róla. TV + Sztárok--Bikiniben hódít Kiszel Tünde - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-bikiniben-hodit-kiszel-tunde.htmlKiszel Tünde horvátországi nyaralásáról posztolt bikinis fotókat. TV + SztárokOrigoMajoros Hajni megható szavakkal mondta el, mit érez Majka iránthttp://www.life.hu/sztarok/20190816-majoros-hajni-meghato-szavakkal-mondta-el-mit-erez-majka-irant.htmlMajoros Hajni megható nyilatkozatot tett közösségi oldalán: ennyire szereti Majkát. TV + SztárokOrigoTóth Andi dekoltázsáért odavannak a követőihttp://www.life.hu/sztarok/20190816-toth-andi-kiposztolta-a-dekoltazsat.htmlTóth Andi Horvátországban nyaral, onnan posztol magáról szebbnél szebb fürdőruhás képeket. Az énekesnőtől már megszokhattuk, hogy nem szégyenlős, büszke a bájaira. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.