Scarlett Johansson a világ legjobban fizetett színésznője

Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang -
színésznő Scarlett Johansson Forbes bevétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén a Bosszúállók sztárja, Scarlett Johansson lett a világ legjobban fizetett színésznője.

Scarlett Johansson a legjobban fizetett filmszínésznő, a Forbes üzleti magazin becslése szerint 2018 júliusa és 2019 júniusa között 56 millió dollár volt a jövedelme – számolt be róla az MTI. Ezzel a több Marvel-produkcióban is a Fekete Özvegy szuperhősnőt alakító színésznő már másodszor vezeti a legjobban fizetett hollywoodi női sztárok listáját. Mint írják, bevételének oroszlánrésze a Bosszúállók: Végjáték című fantasy/sci-fiből származik, amely 35 millió dollárt hozott neki.

Scarlett Johansson jelenleg a legjobban kereső színésznő Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

A toplistán dobogós még Sofia Vergara 44,1 millió és Reese Witherspoon 35 millió dolláros jövedelemmel. Az első tíz közé elsőként küzdötte fel magát a 7. helyezett Elisabeth Moss 24 millió dollárral és a 8. helyre került Margot Robbie 23,5 millióval. A tízes toplistán szerepel még Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kaley Cuoco, Charlize Theron és Ellen Pompeo.

A legjobban fizetett férfi filmsztárok pár nappal korábban közzétett listáját Dwayne Johnson, a Jumanji sztárja vezeti 89,4 millió dollárral. Az üzleti magazin a sztárszínészek éves jövedelmét a filmjeik mellett egyéb bevételeikből, márkaszerződéseikből számítja ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.