Szülei és bátyja kísérik el Sarolta hercegnőt első iskolai napjára

Forrás: Instagram/kensingtonroyal -
iskola Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jövő héten elkezdi az iskolát Vilmos herceg és Katalin hercegné kislánya, Sarolta hercegnő.

A jövő hét csütörtökön becsengetnek a londoni Thomas's Battersea iskolában is. Ez az az oktatási intézmény, ahova György herceg jár, és ahova immár a négyéves Sarolta hercegnő is beiratkozott.

2017-ben György herceg első napján Katalin hercegné nem kísérhette el a kisfiát az első iskolai napjára, harmadik terhessége miatt ugyanis reggeli rosszullétek gyötörték. Most viszont nem fogja kihagyni a nagy napot. A palota tájékoztatása szerint Sarolta hercegnőt édesanyja mellett az édesapja, Vilmos herceg és a bátyja, György herceg kísérik majd el – számolt be róla a The Sun.

Sarolta hercegnő iskolás lesz Forrás: Instagram/kensingtonroyal
Kiderült, mit eszik György herceg az iskolábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-kiderult-mit-eszik-gyorgy-herceg-az-iskolaban.htmlKiderült, milyen főételek közül választhat György herceg az iskolában. TV + Sztárok--Nagy a boldogság: megnősült a TV2 egykori sztárja, Fekete Dávidhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-nagy-a-boldogsag-megnosult-a-tv2-egykori-sztarja-fekete-david.htmlA Megasztár 4. második helyezettje, Fekete Dávid elvette párját, Reginát. A fiatal pár úszik a boldogságban, és nem csak az eksüvő miatt: hamarosan ikreik születnek.TV + SztárokOrigoNagy Feró most tisztázta 40 évvel ezelőtti botrányáthttp://www.life.hu/sztarok/20190830-nagy-fero-most-tisztazta-40-evvel-ezelotti-botranyat.htmlEgy 40 évvel ezelőtti botrányát tisztázta most Nagy Feró. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEzt gondolja az úszók kapitánya Shane Tusuprólhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-ezt-gondolja-az-uszok-kapitanya-shane-tusuprol.htmlSós Csaba szerint Shane Tusupnak csupán Hosszú Katinka kiteljesedésében volt szerepe. TV + Sztárok--Adás közben sírta el magát Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-adas-kozben-sirta-el-magat-bereczki-zoltan.htmlBereczki Zoltánt nagyon meghatotta egy jelenet a Sztárban sztár leszek! című műsorban, és elsírta magát. Kiderült, hogy a magánéletben is előfordul, hogy néha elpityeredik. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Gáspár Evelin és Zsolti összeomlottak - Interjúhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-azsia-expressz-2-gaspar-evelin-es-zsolti-osszeomlottak-interju.htmlFolyamatosak a kalandok az Ázsia Expresszben, de az, hogy egy párosnak egy véletlen balszerencse hátráltassa a játékát, senki sem gondolta volna. A Gáspár család így járt. Erről mesélt nekünk Evelin. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.