Így van most Demjén Ferenc

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
agyérgörcs Demjén Ferenc kórház gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó hírek érkeztek Demjén Ferencről: az énekest hamarosan hazaengedik a rehabilitációs intézetből.

Demjén Ferenc négy hónappal ezelőtt került kórházba agyérgörcs miatt, majd egy rehabilitációs intézetben gyógyult. A Blikk azt írja, az énekes hétvégenként már dióspusztai birtokán pihenhet, és három-négy hét múlva akár az intézetből is hazaengedhetik.

Egy ismerős elmondása szerint már a kedve is jó, és javában tervezgeti decemberi nagykoncertjét.

Rózsi túl van a nehezén, ami sok erőt és hitet ad neki. Hogy hétvégékre hazajárhat, azt jelenti, már a szakápolói felügyelet sem indokolt. Persze, óvatosabban, komótosabban sétál, de lassan újra a régi. (...) A kedélyállapotán is nagyot lendített, hogy hazajárhat. Újra úgy viccelődik, mint azelőtt. Olvas otthon, tévézik vagy zenét hallgat. Már a lépcsőzés is jól megy neki. Az orvosai szerint sokat segíthet a mielőbbi gyógyulásában, hogy családi környezetben van. Ebben az állatai is benne vannak, mert a macskákat, a kutyákat, a lovakat és a szamarakat is szinte családtagnak tekintik. Ha minden jól megy, szeptember végén, legkésőbb október elején végleg hazaengedik" – nyilatkozta az ismerős a lapnak.

Demjén Ferenc Fotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.