Kerényi Miklós Gábor musical Demjén Ferenc bemutató KERO
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor elárulta, hatalmas teher nyomja a vállát, Kerényi Miklós Gábor távollétében ő felel A szabadság vándorai című musicalért, amelyet hamarosan bemutatnak.

Pénteken Baján debütál a Demjén Ferenc életéről szóló A szabadság vándorai című musical, csakhogy a darab próbái igen feszült hangulatban telnek, a rendezőnek, Kerényi Miklós Gábornak ugyanis egy másik darabját, a Rómeó és Júliát pont másnap mutatják be Budapesten. Emiatt a szakember ingázik a két város között, előfordul, hogy magára hagyja a társulatot.

Baján Pintér Tibor és Pányik Tamás segíti a rendező munkáját, míg ő távol van. Előbbi producerként tevékenykedik, valamint a lovas jeleneteket koordinálja.

Most éppen KERO nélkül vagyunk, pedig rengeteget tanulunk tőle mindannyian. Rám maradt a társulat, így tényleg feszült mindenki. (...) Az elmúlt napon hajnali háromig próbáltunk, hiszen a bajai helyszín hatalmas, de a körülmények is megviselik a csapatot. Este 11 körül ugyanis leszáll a pára, amely a homokkal keveredve nem tesz jót a színészek hangjának. Ez újabb feszültségforrás bennem is" – árulta le Tenya a Blikknek.

Pintér Tibor Forrás: TV2
Parkolás közben bosszantották fel Tóth Veráthttp://www.life.hu/sztarok/20190912-parkolas-kozben-bosszantottak-fel-toth-vera-enekesnot.htmlA közösségi oldalán adott hangot dühének Tóth Vera. TV + SztárokOrigoIlyen most a viszonya Horváth Tamásnak és Tóth Gabinakhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-ilyen-a-viszonya-horvath-tamassal-toth-gabinak.htmlHorváth tamás elárulta, milyen a kapcsolata Tóth Gabival azóta, hogy összevesztek a Sztárban sztár leszek! című műsorban. TV + SztárokOrigoShane Tusup újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20190912-shane-tusup-ujra-szerelmes.htmlA hírek szerint Shane Tusup is továbblépett már a válása után: újra szerelmes. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2.: Így engedik el magukat a Liu testvérekhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-azsia-expressz-2-igy-engedik-el-magukat-a-liu-testverek.htmlAz olimpiai bajnok Liu testvérek szigorú, kimért életüket ismerhették eddig a nézők, ám most az Ázsia Expresszel a mindennapi, hétköznapi életükbe is betekintést nyerhetünk. A Life.hu a Kandy tetején, egy medencében interjúzta a rövidpályás-gyorskorcsolyázás legprofibb versenyzőit, ahol többek közt a viselkedésükről esett szó. TV + SztárokOrigoMa eldőlhet Aurelio sorsa: a bíróság ítéletet hirdethet az emberrablási ügybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-ma-eldolhet-aurelio-sorsa-a-birosag-iteletet-hirdethet-az-emberrablasi-ugyben.htmlCsütörtökön folytatódik a bíróságon Aurelio emberrablási ügye: akár döntés is születhet. TV + SztárokOrigoKylie Jenner pucéran öleli gyermeke apját - Fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190911-kylie-jenner-puceran-oleli-gyermeke-apjat.htmlKylie Jenner nem rejtegeti idomait: pucér fotót tett közzé magáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.