Pintér Tibor elárulta, hatalmas teher nyomja a vállát, Kerényi Miklós Gábor távollétében ő felel A szabadság vándorai című musicalért, amelyet hamarosan bemutatnak.

Pénteken Baján debütál a Demjén Ferenc életéről szóló A szabadság vándorai című musical, csakhogy a darab próbái igen feszült hangulatban telnek, a rendezőnek, Kerényi Miklós Gábornak ugyanis egy másik darabját, a Rómeó és Júliát pont másnap mutatják be Budapesten. Emiatt a szakember ingázik a két város között, előfordul, hogy magára hagyja a társulatot.

Baján Pintér Tibor és Pányik Tamás segíti a rendező munkáját, míg ő távol van. Előbbi producerként tevékenykedik, valamint a lovas jeleneteket koordinálja.

Most éppen KERO nélkül vagyunk, pedig rengeteget tanulunk tőle mindannyian. Rám maradt a társulat, így tényleg feszült mindenki. (...) Az elmúlt napon hajnali háromig próbáltunk, hiszen a bajai helyszín hatalmas, de a körülmények is megviselik a csapatot. Este 11 körül ugyanis leszáll a pára, amely a homokkal keveredve nem tesz jót a színészek hangjának. Ez újabb feszültségforrás bennem is" – árulta le Tenya a Blikknek.

Pintér TiborForrás: TV2