Árpa Attila lánya, Amira a TikTokon mutatja meg tehetségét: erről meséltek - videó

videó lány Árpa Attila Tiktok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila lánya, Amira egy éneklős, tátogós videómegosztón bontogatja szárnyait. Édesapja segít neki követőket szerezni.

Árpa Attila és Amira közösen látogattak el a Mokkába, ahol arról meséltek, milyen új fájba vágta a fejszéjét a tinilány.

Amira is feliratkozott a Tiktok-ra, ahol tátogással, énekléssel lehet érvényesülni és amit fiatalok milliói követnek lelkesen. Árpa Attila bár nem mindig ért egyet ezzel a művészeti ággal és félti is lányát az illetlen emberektől, de szívesen segít neki. A műsorba is azért látogattak el, hogy Amirának minél több követője lehessen.

Apa és lánya a többi között elmesélték azt is, milyen jó a kapcsolatuk és Attila azt is elárulta, hogy sokszor kritizálja kislányát, hogy a legjobb lehessen. Persze a kiskamasz nem mindig fogadja el apukája szakmai jótanácsait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.