Visszatérésére készül Demjén Ferenc: újra zongorázik és énekel, alig várja első koncertjét

zene Demjén Ferenc koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demjén Rózsiról bíztató hírek érkeztek. A Kossuth-díjas zenész elhagyta a rehabilitációs intézetet, otthonában gyógyul tovább, és már zongorázik is. 

Demjén Ferenc májusban agyérgörccsel került kórházba, a rajongók pedig nagyon aggódtak érte. A zenészt hat nap után ébredt fel a mélyaltatásból, kásőbb pedig egy rehabilitációs intézményben lábadozott. Szerencsére mára túl van az életveszélyen, sőt mi több, már otthonában gyógyul, és onnan jár be a kezelésekre. Az otthoni környezet, a család közelsége is jót tett neki, meg persze az is, hogy újra le tudott ülni a zongorájához, amivel egy közös fotót is posztolt már közösségi oldalán.

"Rózsi egyre jobban érzi magát, dióspusztai birtokán gyógyul, hétköznaponként mozgásszervi rehabilitációra jár. Már olyan jól van, hogy újra zenél. Énekli a kedvenc dalait és zongorázik" - mesélte a Blikknek egy közeli barát. A rajongók egyébként örülhetnek, mert a zenész a december 30-i nagykoncertjén újra színpadra áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.