Horváth Tamás félreértésbe keveredett a repülőtéren

utazás Egyiptom Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Tamás egyiptomi utazásáról tartott hazafelé feleségével, amikor is a reptéren arabnak nézték. A vicces szituáció nem először fordul elő a Sztárban Sztár leszek! zsűritagjával.

„Nálam ez mindennapos. Amikor Törökországban nyaraltunk egy német turista odajött hozzám és megkérdezte, hogy mennyibe kerül a kulcstartó. Mondtam neki, hogy nem tudom, mert én is nyaralok" - idézett fel egy korábbi emléket a Ripostnak Horváth Tamás.

Horváth Tamás Forrás: Koncz Márton

„Ez mindig így van, de érthető, főleg amikor megnő a szakállam. Sötétbarna a szemem, barna a hajam és a bőröm is kreol. Pár óra napozás után úgy nézek ki mint egy beduin. Viccet félretéve, hajlamosak összetéveszteni az arabokkal is. Ez történt most is az egyiptomi nyaralásunk után. A reptéren az egyik biztonsági őr arabul beszélt hozzám. Valamit nagyon kérdezgetett az útlevelekkel kapcsolatban, de rá kellett szólnom, hogy nem értem. Kértem, hogy angolul próbálja meg, mert nem tudok arabul. Azt hitte, hogy szórakozok vele" – mesélte a lapnak legutóbbi sztoriját Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.