Nem enyhül L.L. Junior fájdalma: "Minden éjszaka Dávidkával álmodom"

Forrás: https://www.instagram.com/l.l.junior/ -
depresszió gyász L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónapja történt a tragikus baleset, amelyben L.L. Junior kisfia, a 3 éves Dávidka életét vesztette. A szülők fájdalma azonban nem enyhül.

"Az elmúlt egy hónapban minden éjszaka Dávidkával álmodom. Feldolgozhatatlan, ami történt, hiszen egy szülőnek nincs nagyobb fájdalom, mint elveszíteni a gyermekét. Próbálok erős lenni, de hazudnék, ha azt mondanám, az vagyok. A gyász fázisait járom be, most a tagadás és a depresszió van soron. Észreveszem magamon, hogy sokszor dadogva beszélek, ezt is a történtek miatti zaklatottságnak tudom be" - mesélte a Blikknek L.L. Junior, aki a tragédia után nemrégiben újra színpadra állt, próbálna a munkába temetkezni, de ez sem olyan könnyű.

L.L. Junior és kisfia, Dávidka Forrás: https://www.instagram.com/l.l.junior/

"Pár pillanatra igyekszem elterelni a gondolataimat és a munkába temetkezni, de akkor jönnek a részvétnyilvánítások a rajongóktól, amelyek ugyan jólesnek, de akaratlanul is visszarántanak a gyász mélységeibe" - sírta el magát Junior. A zenészben nagyobbik fia tartja a lelket, aki miatt azonban aggódik is, hiszen a gyász őt is érinti, de érdekében folyamatosan konzultának egy gyászterapeutával.

"Együtt döntöttük el, hogy Dávidka kedvenc meséjének főszereplőjét faragtatjuk meg márványból, ami majd a kisöccse síremlékét díszíti, és egy padot is csináltatunk a temetőbe, ahol elidőzhetünk az angyallá vált picinkkel" - mesélte az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.