Kefir megszólalt a szakításáról szóló pletykákkal kapcsolatban: "Nagyon elegünk van abból, hogy magyarázkodnunk kell"

Forrás: www.v-tech.hu/Fotó: Debreczeni Zita -
Kefir V-Tech magánélet szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felröppent a hír, miszerint a V-Tech frontembere Kefir és barátnője hosszú együttlét után szakítottak. Megszólalt az ügyben az énekes és kedvese is.

Kefir és kedvese, Mariann felháborodva válaszoltak az újságírók megkeresésére, akik az álltólagos szakítása miatt hívták fel őket.

V-tech, Kefir Forrás: www.v-tech.hu/Fotó: Debreczeni Zita

A Sláger TV partiján hárman jöttek oda hozzám, hogy miért szakítottunk. Aztán egy barátom is ezzel hívott fel. Fogalmam sincs, honnan ered a pletyka, de tényleg! A Bors a hetedik, aki ezzel keres meg. Folyamatosan kérdezik, pedig nulla- huszonnégyben együtt vagyunk.

Nagyon elegünk van abból, hogy magyarázkodnunk kell.

Ha csak egy-egy ember kérdezné, az még oké, de hogy hárman jönnek oda ezzel egy rendezvényen, az sok . Pedig még szerelmesebbek vagyunk, mint az elején! Lehiggadtunk, boldogan élünk. Ez a közös nyaralás is nagyon jól sikerült. Szeretem a Tibi testvéreit, szerencsés vagyok, jó a kapcsolatom velük. Nincs feszengés, olyan, mintha az én családom lenne, mintha a barátainkkal lennénk. - mesélte a feldúlt barátnő, aki nemrég érkezett haza Cirpusról, ahol Kefirrel és annak családjával pihent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.