Madár Vera és férje szerint ez a boldogságuk titka

boldogság Jóban Rosszban házasság Madár Veronika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madár Vera elárulta, szerinte mi az, ami miatt tíz év elteltével is ugyanolyan boldogok a férjével, mint kapcsolatuk elején.

Immár tíz éve annak, hogy összeházasodott a Jóban Rosszban sztárja, Madár Vera és férje. A pár most a FEM3 Caféban mesélt arról, mi az, ami miatt a mai napig tökéletes az összhang közöttük és ugyanúgy szeretik egymást, mint kapcsolatuk elején.

Nem nagyon szoktunk úgy lefeküdni, hogy szőnyeg alá söpörjük a problémákat. Meg szoktuk beszélni azon az áron is, hogy esetleg ez konfliktusforrás. Én ordítok vagy kiadom a dühömet és Richárd is meg tudja emelni a hangját... (...) Az évforduló csendesen telt. Elmentünk egy pár napra, relaxálgattunk, pihentünk, beszélgettünk, sétáltunk, ettünk, ittunk... Intimebb volt az egész. Az esküvőnk is ilyen volt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.