Köllő Babett: "A férjem látja rajtam, ha készülök összeomlani"

pörgés színésznő Köllő Babett család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett a BEST-nek adott interjújában mesélt férjéről, lányáról, az iskolakezdésről, és arról, hogyan lazít, ha túl sok a tennivaló.

Köllő Babett nyara a pihenés helyett sokkal inkább a munkáról szólt. Családjával csak négy napra tudtak elutazni Olaszországba, de az időjárás közbeszólt, és a szakadó eső miatt két napos villámvakáció lett belőle.

A színésznő bevallotta, hogy hajlamos túlhajtani magát, de férje, András gondoskodik arról, hogy a sok munka mellett a pihenésre is jusson idejük.

"András jobban ismer, mint bárki más. Ilyenkor mindig kiszakít a mókuskerékből, és elvisz feltöltődni...Nem lehet mindig száz fokon égni!"

-ismerte el Babett.

Ezt a szokást a kislányuk, Milla is örökölte. Babett 9 éves lánya rengeteg különórát felvett az idei tanévre, de a színésznő egyelőre hagyja, hogy kislánya azt csinálja, amihez kedve van.

"Eddig akrobatikus rock and rollra és játékos angolra járt, felvette mellé a robotikát, főzőtanfolyamra is beiratkozott, gitár-és szolfézs órákat is vesz."

A színésznő azt is bevallotta, hogy annyira aggódik lányáért, hogy legszívesebben nyomkövetőt tenne rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.