sérülés Pumped Gabo kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo válla még májusban ugrott ki, miután belekeveredett a verekedésbe. Úgy tűnik, jobb karja ismét feladta a szolgálatot.

Mikor a valóságshow-hős tavasszal megsérült, így fogalmazott.

"Inkább tört volna be az orrom, vagy a fejem. De a vállam mindenhez kell. Egy kézzel nem lehet edzeni, vezetni, enni, főzni, öltözködni, mosakodni, tisztálkodni, semmit."

Azóta úgy tűnt, válla helyrejött, és előszeretettel osztotta meg követőivel, mekkora súlyokkal edzi izmosra magát.

Nyáron nagyot fordult a világ a Balaton Soundon feltűnt Pumped Gaboval, hiszen sokak meglepetésére a lengyel Jersey Shore című valóságshowban kapott szerepet. Élete lehetőségéről így fogalmazott.

"Július 12.-én Sound után 5 nappal utaztam ki és kezdtük a forgatást. Nem volt könnyű, ők lengyelül én meg angolul, kevés szereplő beszélt angolul, de megértettük egymást. Nem sokat posztoltam erről mert nem lehetett, de

ezt a műsort imádtam eddig a legjobban csinálni, nagyon hálás vagyok az életnek hogy ez így történt, és magamnak a kitartó álmodozásért.

Itthon soha nem volt még ehhez fogható legalábbis az én mércémmel, ízlésemmel nézve." - fogalmazott Gabo.

A furcsa táncáról elhíresült srác legfrissebb Insfotóján felkötött karral, félmeztelenül ül egy kórház várakozójában, és bár az nem derül ki, pontosan mi történt vele, a kommentelők már most azt találgatják, mi történhetett vele.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

This shit again

Pumped Gabo (@pumped_gabo) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.