II. Erzsébet fiát, András herceget pedofíliával vádolják: a palota tagad és kiáll a herceg mellett

Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein -
vád pedofília II. Erzsébet András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II.Erzsébet királynő fiát, András herceget pedofíliával vádolta meg egy nő. A palota kiáll a heceg mellett és visszautasítják a vádakat.

Az FBI is nyomozni kezdett, ugyanis András herceg, Erzsébet királynő fia is belekeveredett abba a botrányba, ami Jeffrey Epstein nevéhez fűződik. Mint ismeretes a bebörtönzött férfi egy kiterjedt szexhálózatot üzemletetett és irányított, amiben neves politikusok és a felső tízezer tagjai is igényeltek szolgáltatásokat. New Yorkban tett vallomást a szervezet egyik áldozata, Virgina Giuffre, aki azt állítja, őt is kizsákmányolták szexuálisan, köztük András yorki herceg is.

II. Erzsébet királynő és fia, András herceg Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

A palota visszautasítja a vádakat és kiállnak a herceg mellett. Bár Epstein és András herceg barátok voltak és többször találkoztak is, állításuk szerint a hercegnek semmi közze a pedofil botrányhoz- írta meg a t&c angol lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.