Esküvő után jöhet a baba Tóth Andiéknál

Forrás: A legbátrabb páros/Facebook -
esküvő Szabó Ádám párkapcsolat családalapítás Tóth Andi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi kijelentette, amint feleségül veszi őt párja, Szabó Ádám, jöhet a gyerek.

Tóth Andi ás Szabó Ádám boldogabbak, mint valaha és javában tervezgetik közös jövőjüket. Nem kérdés számukra, hogy együtt szeretnék leélni az életüket. Kisbabára is vágynak már, de mint mondják, előbb jöjjön az esküvő.

Klasszikus párkapcsolatot szeretnénk élni: először a házasság, aztán a gyerekek. Ádám mindenesetre már mondogatja nekem, hogy harmincéves korára szeretne egy gyermeket. Akkor én huszonhárom leszek, és ha addigra rendeződnek közöttünk ezek a vitás kérdések, akkor simán belevágnék" – nyilatkozta Andi a Borsnak.

Tóth Andi és Szabó Ádám Forrás: A legbátrabb páros/Facebook

Párja, Ádám hozzátette, bármikor kész megkérni kedvese kezét, ugyanakkor egyelőre vár a tökéletes alkalomra.

Mindennap eszembe jut, hogy megkérem Andi kezét, mert csak vele tudom elképzelni a jövőt. De még azért ez várat magára, mert szeretném, ha meglepetés lenne neki, és mivel romantikus lánykérést tervezek, meg is kell szerveznem. Aztán majd jöhetnek a gyerekek is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.