Sokkoló dolog derült ki a Bosszúállók sztárjáról: gyilkossággal fenyegette exfeleségét

gyilkosság Jeremy Renner Bosszúállók bíróság per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jeremy Renner és felesége 2015-ben váltak el egymástól, azonban a szétválás elég viharosra sikerült. A 48 éves színész és felesége, Sonni Pacheco útjai mindössze 10 hónap házasság után váltak ketté, azonban kálváriájuk még mindig nem ért véget.

Négy évvel ezelőtti válásukkor kimondták, hogy az egykori sztárpárt közös felügyeleti jog illeti kislányuk, Ava felett, az exfeleség pedig minden hónapban 13 ezer dollárt kap a színésztől közös gyermekük után.

A Bosszúállók sztárja most óriási bajban van, ugyanis exfelesége, Sonni Pacheco azzal vádolja, hogy fegyvert vett a szájába, és azzal fenyegetőzött, hogy megöli magát, ráadásul ha ez nem lenne elég, egy szórakozóhelyen arról is beszélt, hogy nemcsak magával, exfeleségével is végez. Renner akkor így fogalmazott:

„Jobb lenne, ha Avának nem lennének szülei, minthogy Sonni legyen az anyja"

A hivatalos iratok szerint egyszer Renner a vita hevében a plafonba lőtt fegyverével, miközben kislányuk a szobájában aludt, ráadásul arra is volt példa, hogy kokaint hagyott a fürdőszoba pulton, amit Ava is elérhetett volna. Sonni Pacheco most azért harcol, hogy kizárólagos felügyeleti joga legyen kislányuk fölött. - írja a Sun.

A színész ügyvédje elmondta, hogy Rennernek mindig lánya jóléte volt az első és legfontosabb, és Sonni nyilatkozata egyoldalú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.