Fuss család fuss!: Durván beszólt az egyik versenyző Tápai Szabinának - Videó

Tápai Szabina Fuss család, fuss! beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fuss csalás fuss! című műsorba új család érkezett. Az egyik játékos már a legelején durván megsértette Tápai Szabinát, aki alaposan beolvasott a férfinak.

A Fuss család fuss! egyik új versenyzője nehezményezte, hogy Tápai Szabina a versenyzésük alatt ment oda hozzájuk és szerinte beszólt a csapatának. Palik László előtt el is mondta nemtetszésé a férfi. Szabina ezek után odament hozzá, hogy megbeszéljék a konflikust, amiből hatalmas balhé kerekedett.

A férfi megkérdőjelezte a válogatott kézilabdázó sportkarrierjét, amire Szabi nagyon kiakadt és alaposan ki is osztotta a férfit.

"Egy kicsit megsértettél. Te az én sportolói karrierembe bele mersz szólni, akkor viszont elég tanulatlan gyerek vagy. Jó? Azt gondolom, hogy ez viszont sértő dolog" - kelt ki magából Tápai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.