Összeomlásáról vallott Keresztes Ildikó

Forrás: RTL -
összeomlás orvos koncert Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó elárulta, a nyáron szinte teljesen összeomlott.

Mint arról korábban már beszámoltunk, kimerültség miatt kisebb kényszerpihenőre kényszerült Keresztes Ildikó. A színész-énekesnő azóta már jól van és a színpadra is visszatért. A BEST magazinnak elárulta, nem volt könnyű időszak ez számára, néha szinte úgy érezte, belehal.

Rengeteget koncerteztem nyáron, alig aludtam, mert a turnébuszban képtelen vagyok. Igazából nemcsak a testem, hanem a lelkem és az idegrendszem is elfáradt. Az utolsó héten már éreztem, hogy valami nem stimmel. A szülővárosomban, Marosvásárhelyen léptem fel, direkt előbb érkeztem, hogy pihenni tudjak. Nem úgy csináltam, ahogy máskor, inkább otthon maradtam, nem mentem át a barátaimhoz. Szombat este volt a buli, úgy éreztem, hogy a végét járom, de azt mondtam magamnak, akkor is letolom, ha a színpadon esek össze, mert ha elmarad, akkor meg abba halok bele. A koncert után jött a teljes összeomlás. Már aznap orvost kellett hívni, és másnap is kétszer jöttek ki hozzám. Miután haza tudtam jönni, még akkor is orvosi kezelésre és hosszú pihenésre szorultam."

Keresztes Ildikó Forrás: RTL

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.