Demi Moore bevállalta: őszinteség helyett gusztustalan dolgokat fogyasztott!

James Corden őszinteség Demi Moore műsor gusztustalan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
James Corden műsorában legutóbb Demi Moore vendégeskedett. Az 56 éves színésznő emberségből jelesre vizsgázott, ugyanis ahelyett, hogy besározta volna kollégáit, gusztustalan dolgokat fogyasztott.

A Spill Your Guts Or Fill Your Guts című műsor lényege, hogy a vendég őszintén válaszoljon a neki feltett kellemetlen kérdésre. Ha ez nem történik meg, az asztalra kitett undorító ételek közül kell választaniuk egymásnak valamit, amit aztán meg kell enniük, esetleg inniuk.

James Corden legutóbbi vendége Demi Moore volt. Ashton Kutcher exe elárulta, hogy a Parasite a legrosszabb film, amiben valaha szerepelt. Amikor viszont James azt kérdezte tőle, melyik férfi kollégája keresett többet egy filmmel, mint ő - természetesen abszolút nem megérdemelten - akkor inkább bevállalta az evést. Első alkalommal egy majonézből,csípős szószból és túróból készült koktélt ivott, utána pedig a világ legerősebb csípős szószába kellett kortyolnia.

Nemcsk Demi, James is elképesztően undorító dolgokat fogyasztott, és többször kijelentette, utálja ezt a játékot. A műsor házigazdája megkóstolta a nyers hal szemet, és egy tehén vérből és malac nyelvből készült zselét is bevállalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.