Sárközi Ákos nyílt levélben vallott szerelmet feleségének - Zsepiket előkészíteni!

Forrás: Facebook/ Sárközi Ákos -
Sárközi Ákos szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sárközi Ákos felesége betöltötte 40. életévét. A jeles alkalomból írt a séf nyilvános szerelmes levelet, ami igazán meghatóra és szíbhezszólóra sikerült. 

"Mindent megteszek, hogy boldoggá tegyem nemcsak ezt a napot, hanem az összes többit is, amit együtt tölthetünk" - kezdte a Best magazinban megjelent levelét Sárközi Ákos, akinek láthatón rendkívül harmonikus és szeretetteljes a kapcsolata a feleségével.

Sárközi Ákos séf és felesége Forrás: Facebook/ Sárközi Ákos

"Soha nem gondoltam, hogy egyszer az életben ilyen szerelmes leszek. Valójában azt sem tudtam, hogy létezik ilyen szerelem, amíg azon a csodálatos napon nem találkoztunk, és nem kezdtünk el beszélgetni. (...) Elragadott egy érzés, ami most is tart, és bízom benne, hogy örökké így lesz. Mert minden pillanatát élvezem!" - írja vallomásában a séf, aki mindennél szorosabbnak érzi feleségével közös egységét, így nem meglepő, hogy utolsó lélegzetéig vele akar lenni: "Nekem te így vagy a legcsodálatosabb nő a világon! Olyan, aki mellett én is nagyon szívesen öregszem meg, és aki mellett majd az utolsó lélegzetet szeretném venni ebben az életben."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.