Az énekes egy ideje életmódot váltott, amihez szigorúan tartja is magát. Meg is van az eredménye mindennek, hiszen már 12 kg-t sikerült ledobnia.

Szinte rá sem lehet ismerni Bódi Csabira, aki minden eddiginél kirobbanóbb formában van. A zenész fogyásának barátai is csodájára járnak. Különösen Tina és Emilio, akik hosszabb idő után találkoztak az énekessel, akinek fogyása nagyon látványos.

„Csabi elképesztően jól néz ki, szinte a felére fogyott. Az arcán is látszik a fogyás, hasa nincs is, nagyon jól áll neki ez a forma, gratuláltunk is neki Emillel, hogy milyen remekül fest" – árulta el Tina a Sláger TV-n látható Drága családomban.

Forrás: Spotlight Media

Bódi Csabinak jól esnek az elismerő szavak, nem tagadja, a sikerért meg kellett dolgoznia.

„Eddig 12 kg-t adtam le, másfél hónap alatt, de nem szeretnék itt megállni.Folytatom az életmódváltást az egészségem érdekében. Igaz, néha van, hogy csak levegőt eszem és vizet iszom, de az eredmény magáért beszél" – mondta Bódi Csabi, aki nem lazít szigorú életformáján.

Bódi Csabi több mint 10 kilót dobott le.Forrás: Spotlight Media

„Van, hogy az esti evéseket kihagyom. Sokat mozgok, muszáj, hogy jó formában legyek, mivel rengeteg meglepetéssel készülök még az év hátralevő részében is. A hajtást pedig bírni kell, jobb kondival pedig minden jobban megy. Hamarosan egy új videoklippel is jelentkezem" – mondta az énekes, akinek fitt formáját a nézők ma 20:55-től láthatják a Sláger TV-n.