Hujber Ferenc Angliában él, és csak félévente látja gyermekeit

Hujber Ferenc Új élet színész hiány költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Ferenc már jó ideje Londonban él, és a vendéglátásban dolgozik. Félévente utazik haza, így csak akkor van lehetősége arra is, hogy egy kis időt gyerekeivel töltsön. 

Egyelőre úgy tűnik, hogy végleg hátat fordított a színészetnek Ferenc, aki a brit fővárosban felszólgálóként keresi a kenyerét. A 45 éves színész jól érzi magát Angliában, de családja nagyon hiányzik neki.

"A családját csak ritkán látja. Legutóbb nyáron volt itthon, július környékén. Amint leszáll a gépe, azonnal Szombathely felé veszi az irányt. Ott élnek ugyanis a szülei, náluk szokott megszállni, amikor Magyarországon van."

Forrás: Facebook/Mokka

-árulta el a színész barátja.

"Teljesen új életet kezdett, sok mindenkit leépített, rengeteg haverjával megszakította a kapcsolatot, lettek új, brit cimborái. Úgy tudom, barátnője egyelőre nincs, élvezi a szinglilétet, nem akar kötöttségeket"

-tette hozzá a titokzatos barát.

Bár Hujber jól érzi magát Angliában, a gyermekei, Noel és Noa nagyon hiányoznak neki, így az sem kizárt, hogy a közeljövőben hazaköltözik.-írja a HOT!

"Ő egy nagyon jó ember, csak az utóbbi időszakban egy kicsit kifordult magából. De már teljesen jól van."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.