Ahogy írtunk is róla, a szívműtétje után elhunyt Terry Black hatalmas adósságot hagyott maga után. Halála előtt döntött úgy, hogy Dani és Fanny további nevelését az addig Svájcban élő Árvai Mónikára bízza. Az asszony oda is költözött a gyerekekhez és becsülettel gondoskodik róluk. Arról is lehetett olvasni, hogy az előadóművészt pénz híján tömegsírban temetik el, de végülis nem így lesz. Mónika hitelt vett fel, hogy a 18 éves Dani és a 14 éves Fanny nevelőapját – végakarata szerint – Budapesten búcsúztathassák el négy nap múlva.

 „Dani nem is a kilátástalan jövő miatt fordult magába, hanem attól lett lelki beteg, hogy szeretett apját közös sírba temetik. Erre szerencsére nem kerül sor. Egy alapítvány gyűjteni kezdett a 3000 eurós, nagyjából 990 ezer forintos hamvasztási, túltárolási és hazahozatali költségekre, de nem bírtam tovább nézni a gyerekek szenvedését, ezért kölcsönt vettem fel, és örülök, hogy sikerült" – mondta a Blikknek Árvai Mónika. 

Forrás: TV2

„Ha másképp nem, akkor a szüleimtől örökölt néhány ékszeremet kellett volna eladni. Sajnos, erre is sor kerülhet a kilenc hónapos lakbértartozás miatt fenyegető kilakoltatás után. Amíg nem derül ki, hová megyünk, addig nem tudok munkát vállalni sem" – folytatta, és hozzátette: már megtörtént a hamvasztás, és kitűzték Terry Black búcsúztatásának időpontját is. „Ókatolikus rituálé szerint november 4-én, 16 órás kezdettel veszünk végső búcsút Terrytől a VI. kerületi Szentháromság Kápolna Osszáriumában" – nyilatkozta. 

„Teljesíthetem apukám akaratát, már itt van velünk az urnában. Csak Móninak köszönhetem, hatalmas áldozat, hogy törődik velünk, sohasem tudom ezt meghálálni neki. Már megnyugodtam, hogy apu velünk van, a mama mellett. Beszélgetek vele, sokat hallgatjuk a kedvenc dalait, remélem, minden rendben lesz a búcsúztatón is" – fogalmazott Dani.