Várkonyi Andrea vallomása: "Túl vagyok a Gáborral való szakításon"

Forrás: Várkonyi Andrea / Instagram -
Várkonyi Andrea Bochkor Gábor szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea gyereket nevel, pszichológusként dolgozik, előadásokat tart, nemrégiben pedig újra visszatért a képernyőre. A híresség ritkán enged betekintést a magánéletébe, a HOT! magazinnal most mégis kivételt tett.

Bár Andinak sok szerepben kell helytállnia, minden fronton képes kihozni magából a maximumot.

"Nem vagyok egy tétlen nő, soha nem is voltam. Bármekkora közhelynek is hat, az embernek arra van ideje, amire akarja"

– kezdi az interjút Andrea.

A Life TV „Női titkok Várkonyi Andinál" címmel indított műsort. A talkshow-ban nemcsak vendégei, ő is kendőzetlen őszinteséggel mesél életéről.

"Ennek a műsornak nemcsak a háziasszonya vagyok, hanem az egyik szerkesztője is, így nemcsak a felvételek napján dolgozom vele...

Amikor párkapcsolatokról, a szakításról vagy a szingliségről beszélünk, muszáj állást foglalnom. Egyrészről engem is érint, plusz hiteltelen lenne, ha pont én nem nyílnék meg."

-mondta Andi, aki bár komoly munkának tartja a forgatásokat, fel is töltődik közben.

Bochkor Gábor és Várkonyi Andreaegy évvel ezelőtt szakítottak egymással. Bár meglehetősen hosszú út vezetett idáig, Andi ma már kiegyensúlyozott, boldog életet él.

"Túl vagyok a Gáborral való szakításon.

A gyászhoz hasonló fázisokon mentem keresztül, megéltem temérdek érzelmet, végül sikerült pontot tennem ennek a kapcsolatnak a végére.

Az elmúlt bő egy év arról szólt, miként legyek őszinte magammal...Teljességet érzek az életemben. Bízom benne, hogy Gábor is. Nórin kívül másról nem beszélünk, a továbblépésről sem.

De ismerem Gábort, sőt nálam jobban csak az anyukája ismeri őt, így biztos vagyok benne, hogyha nem is beszél róla, ő is végigjárta a maga belső útját"

-tette hozzá Andrea.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szülinapom. #szülinapom #nóri #nózi #gábor

Andrea Várkonyi (@varkonyiandrea_va) által megosztott bejegyzés,

A műsorvezető készen áll egy új kapcsolatra,

de nem sürgeti a dolgot. Bár nem tudja mit, vagy kit hoz a jövő, abban biztos, hogy a gyerekénél senki nem lehet fontosabb.

"A lányommal való kapcsolatom felbecsülhetetlen. Ez egy soha nem múló szeretet.

Ha róla van szó, eldobok mindent. Most is épp beteg, kitört rajta a nátha, és az első dolgom volt átszervezni a napot: lemondtam a munkáimat, majd rohantam érte. Hogy ez kit zavar, vagy hogy a jövőben kit fog, azzal nem törődöm."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.