Peter Srámek a közemúltban szakított kedvesével, akivel már a családalapításon is gondolkoztak. Az énekes jelenleg nem vágyik új párra és a munkába temetkezik. Macskája tartja benne a lelket.

Peter Srámek elárulta, hogy érzi magát a szakítás óta. Egyelőre nem vágyik párkapcsolatra és kizárólag a munkájának és a karrierjének szenteli életét. No meg persze fekete cicájának, aki minden este otthon várja a gazdiját. 

Peter SrámekForrás: TV2

"Most jó egyedül. Persze egy szakítás sosem egyszerű, de ha az ember teljes erőbedobással végzi a munkáját, akkor kevés ideje marad a szeretteire, ami mindegyik felet megviseli. Ha akarnám, sem lenne időm most csajozni, de hogy őszinte legyek, nem is szeretném, ha lenne valakim. Most a munka a legfontosabb, és a felszabadult időben tudok a karrieremre koncentrálni. Figyelemelterelésnek is tökéletes a sok munka, hiszen egy szakítás után akarva-akaratlanul kattog az ember. Van egy cicám, egy fekete kandúr, Lucky, azaz Szerencsés a neve. Ő vár engem otthon a nap végén, és nagyon jól megvagyunk kettesben" - mesélte a Blikknek az énekes.