Kiderült, miért hagyhatták ott Shane Tusupot tanítványai

úszás Ilaria Cusinato edző földházi dávid Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Földházi Dávid és Ilaria Cusinato is elhagyta Shane Tusupot. Egyelőre nem lehet tudni, pontosan mi történt.

Egyre fogy Shane Tusup csapata. Mint ismeretes, Hosszú Katinka exe nemrég több úszótehetséget is felkarolt, hogy felkészítse őket az olimpiára. Többek között Szilágyi Liliánát. Most azonban úgy tűnik, nem működik gördülékenyen a közös munka, kiderült ugyanis, hogy Földházi Dávid és Ilaria Cusinato is kilépett a csapatból.

Ilaria Cusinato, Hosszú Katinka és Maria Ugolkova Forrás: AFP/Oli Scarff

Shane Tusup közleményben tudatta, hogy előbbi súlyosan megszegte a szabályokat. Cusinato számára azonban még van visszaút, ha elég motivált és keményen dolgozik, az edző hajlandó őt visszafogadni.

A Ripost közben azt írja, a háttérben az állhat, hogy Cusinato és Földházi egymásba szerettek. Az úszónő a közösségi oldalán olyan rejtélyes mondatokat írt ki, mint például „Szeretem hallgatni a hazugságokat, ha tudom az igazat" és „Hiszek a szerelem erejében".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.