Visszaélnek a Semmelweis Egyetem nevével

Forrás: Shutterstock -
gyógyszer név visszaélés Semmelweis Egyetem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Semmelweis Egyetem nevével visszaélve reklámoznak egy pirulát. 

A Semmelweis Egyetem nevével visszaélve reklámoznak egy olyan szert, mely garantálja a szív- érrendszeri betegségek „teljes mértékű gyógyulását". Az online felületen elérhető cikk hamisan azt állítja, hogy a készítményt az egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján fejlesztették ki, és azt sugallja, mintha a klinika Professor emeritusa megvásárlásra ajánlaná a terméket, ezért a Semmelweis Egyetem megteszi a szükséges jogi lépéseket - írták közleményükben.

Csodapirulát reklámoznak az egyetem nevével - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Addig pedig kérnek mindenkit, hogy gyógyhatású készítményeket kizárólag Magyarországon engedélyezett helyről, legális forrásból, orvosukkal való konzultáció után szerezzenek be a fogyasztók. A biztonságos gyógyszervásárláshoz segítséget nyújt az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) honlapján olvasható összefoglaló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.