Elvesztette a pénztárcáját, teljesen belebetegedett Keresztes Ildikó

Forrás: Origo/Polyák Attila -
pénztárca Keresztes Ildikó iratok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg fellépése van Keresztes Ildikónak, egy-egy húzósabb időszakban pedig alig van ideje pihenni. Nemrégiben annyira fáradt volt, hogy pénztárcáját is elhagyta. 

"Egy kedves barátom butikjában szerettem volna vásárolni magamnak pár ruhát. Akkor vettem észre, hogy a pénztárcámnak nyoma veszett" - mesélte a Hot! magazinnak Keresztes Ildikó, aki akkor éppen Udvarhelyen kezdte meg a próbákat.

Keresztes Ildikó a 2019-es Story gálán Forrás: Origo/Polyák Attila

"Felkutattam a szállást, a zenekari buszt, érdeklődtem a kollégáimtól, hogy esetleg látták-e a pénztárcámat valahol, a próbatermet is átfésültem, de senki semmit nem tudott róla. Egész Udvarhely lázban égett: kirabolták Keresztes Ildikót" - emlékszik vissza az énekesnő, akit szinte sokkolt pénztárcájának, de különösen iratainak, bankkártyájának elvesztése. A stresszhatás miatt másnapra le is betegedett, torokgyulladást kapott.

A koncertet követően Ildikó hazautazott, de nem sokkal később nagy meglepetésben volt része. "Szűk egy héttel a pénztárcám elvesztése után felhívtak telefonon. Mondta egy hölgy, hogy egy román vécés néni megtalálta a pénztárcámat a mosdóban. Egy fitneszbérlet alapján beazonosítottak, majd érintetlenül visszaküldték nekem Budapestre. Egy erdélyi buszos hozta meg az értékeimet. Öt forint sem hiányzott, ám hálám jeléül húszezer forintot visszaküldtem az asszonynak, aki megtalálta" - zárta le már vidáman a történetet az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.