Judy mindent bevállal, hogy kislánya valóra válthassa álmát

Judy anyaság Groovehouse álom feláldozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Groovehouse énekesnőjének lánya, Maja már 8 éves. Akárcsak Judy, ő is művész lélek, azonban az éneklés helyett ő a táncban találta meg önmagát.

Judy gyerekkori önmagát látja Majában, és mindent megtesz, hogy kislánya azt csinálja, amiben jól érzi magát.

"Szolnokon születtem és nőttem fel, de amikor énekelni kezdtem, megtették azt a szüleim, hogy napi szinten hoztak fel énekórára Budapestre. Én most ugyanezt teszem a lányommal.

Szada és Budapest között ingázunk heti három délutánon, amikor végez az iskolában."

– mondta Judi a Borsnak.

Beülünk az autóba és vesszük az irányt Budapestre.

Míg várok rá, addig a kocsiban szoktam egyet aludni

– mesélte a pörgős édesanya, egyben hozzátette:

"Nem is igénylem annyira a pihenést, mint a férjem, Balázs. Ő képes bárhol, bármikor aludni. Én viszont állandóan magas lángon égek, csak a betegség dönthet le a lábamról."

Judy úgy érzi, ezt az energiát a küzdeni akarásának köszönheti.

"Sosem mondtam azt, hogy feladom. Nem mondom, voltak nehéz időszakok. A balesetünk is arra vezetett rá, hogy mindig tekintsek előre. Nem azt mondom, hogy egyik percről a másikra ment...Tíz év gyászidőszakom volt, miután elengedtem teljesen. Azóta pedig hiszek magamban és abban, hogy ezzel az energiával és pozitivitással előre lehet jutni."

– hangsúlyozta Judy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.