Kenderesi Tamás vallott a fenékre csapásról

úszás fegyelmi úszó Kenderesi Tamás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kenderesi Tamás elárulta, egy gyerekes fogadás miatt csapott a táncoslány fenekére Dél-Koreában, amiért végül fegyelmit kapott.

Mint arról beszámoltunk, megszületett a döntés Kenderesi Tamás szexuális zaklatási ügyében: a Magyar Úszó Szövetség fegyelmi bizottsága írásbeli megrovásban részesítette az úszót. A sportoló most a TV2-nek elárulta, hogyan élte meg a Dél-Koreában történteket.

Ez egy gyerekes fogadásból történő fenékre csapás volt, és ebből lett gyakorlatilag az, ami... Az első egy hét az nagyon megviselt, amikor álmatlanul töltöttem a napjaimat. Meg a hazaérkezésemkor is ilyen furcsa érzés fogott el, amikor az emberekkel találkoztam. Kint is olvastam a kommenteket. Azt mondták, nem kellett volna... De azért mégis érdekelt az emberek véleménye, mert úgy gondolom, mindig is az volt a célom, hogy példaképként tekintsenek rám és dicsőséget hozzak az úszószövetségnek, Magyarországnak és magamnak is" – vallotta a Tények Pluszban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.