Demcsák Zsuzsa indiai férjével látogatott el divat show-ra: menyasszonyi ruhákat nézegettek együtt

Demcsák Zsuzsa menyasszonyi ruha divatbemutató Krishan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy divatbemutatón jelent meg indiai kedvesével Demcsák Zsuzsa. Ellopták a show-t, ugyanis ritkán mutatkoznak együtt a nyilvánosság előtt.

Szerelmesen ölelte kedvesét Krishan, aki Demcsák zsuzsával kéz a kézben jelent meg egy divatshow-n. A fotósok azonnal kereszttűzbe vették a párost, akik menyasszonyi ruhákat is nézegettek az eseményen.

Ázsia Expressz 2. Demcsák ZsuzsaForrás: TV2/sajtoszoba.tvmiddleon13342000

"Már egy ideje figyelem az esküvői ruhákat, a tervezők stílusát, de még nem találtam meg azt, amelyikben az itthoni esküvőnket elképzeltem. Rendszeres visszatérője vagyok ennek a rendezvénynek, hiszen sokszor léptem fel a kifutón egy-egy magyar tervező ruháját viselve, de vendégként is többször voltam jelen. Érdekes lenne egyszer megmutatni Krishannak, milyen az, amikor én vagyok a kifutón, ő pedig a közönség soraiból néz engem" - mesélte a Blikknek Zsuzsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.