Vajna Timi közel 50 milliós bevételt vár Andy aukciójából

Vajna Timi aukció Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi végkielégítést szeretne adni Andy Vajna közeli munkatársainak, és a bevétel egy részét jótékony célra ajánlja fel.

Timi elárverezi a világhírű producer személyes tárgyait. Az özvegy hamarosan Amerikába költözik, és nem tud mindent magával vinni, ezzel is indokolta, hogy megszervezték az aukciót.

Andy Vajna gyűjtemény aukció sajtótájékoztató Fotó: Csudai Sándor - Origo

Többek között Andy Vajna szivarszagú autójára, és több filmes relikviára is lehet majd licitálni a december elején merendezésre kerülő nagyszabású aukción. Vajna Tímea most a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy miért válik meg Andy Vajna tárgyaitól.

Van néhány tárgy, amitől a producer özvegye nem akar megválni. Ezek között van néhány fotóalbum, amelyben a közös emlékeiket gyűjtötték, az Andy Vajna védjegyévé vált napszemüveg, illetve a jegygyűrű. -írja a penzcentrum.

Az özvegy több mint 50 millió forint bevételre számít az aukción, amiből a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központja is részesül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.