Xantus Barbara elárulta, hogy van most, a szakítás után

Forrás: TV2 -
Xantus Barbara vallomás magánélet munka szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Xantus Barbara elárulta, szakítása után beletemetkezett a munkába és átértékelte az életét.

Mint arról pár hete beszámoltunk, szakított 13 évvel fiatalabb párjával Xantus Barbara. Bár a szakítás részleteiről eddig soha nem beszélt, most annyit elárult a BEST magazinnak, hogy azóta sok mindent sikerült átértékelnie az életében.

Nemrég ért véget egy hosszabb kapcsolatom, a szerelmem 13 évvel volt fiatalabb nálam, ám nem emiatt szakítottunk... De erről többet nem is szeretnék mesélni. Arról viszont igen, hogy utána beletemetkeztem a munkába. Tanultam pszichológiát, pontosan tudom, ez mit jelent: menekülök abból, amire nincs ráhatásom, amit nem tudok megoldani. A kudarcot nehezen viselem, belül rág, de mára már eljutottam odáig, hogy már nem másokban, csakis magamban keresem a hibát. (...) Az elmúlt két évben rossz, rám nézve méltatlan döntéseket hoztam. Az önbecsülésem mélyre került, alulértékeltem magam. Ennek vetettem most véget."

Xantus Barbara Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.