adventi fényvillamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindult a hagyományos adventi fényvillamos, vagyis egy fehér és kék fényű led izzókkal feldíszített járat a 2-es villamos vonalán péntek délután Budapesten. Íme, a menetrendje.

A többek között a 2-es és a 19-es vonalán közlekedő villamoskocsit 39 200 leddel, mintegy négy kilométernyi fényfüzérrel díszítették fel. A Ganz UV típusú villamost 1965-ben gyártották, menetrendszerűen már nem közlekedik, az advent kezdetétől január 5-ig azonban ismét szállít utasokat - ismertette.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A két motorkocsiból álló UV-szerelvény november 29. és 2020. január 5. között - december 24. és december 31. kivételével - naponta közlekedik 16 órától 21 óra 30-ig a www.bkk.hu/menetrendek/ linken található menetrendben jelzett vonalakon. A villamoson érvényes jeggyel vagy bérlettel lehet utazni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.