Buszsofőr szégyenítette meg Papadimitriu Athinát

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
buszsofőr megszégyenítés Papadimitriu Athina rasszizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Papadimitriu Athina a kamerák előtt mesélte el, hogyan szégyenítette meg őt egy buszsofőr.

Papadimitriu Athina egy kellemetlen élményét mesélte el a LifeTV-ben Szulák Andreának. A görög származású színésznő elárulta, egyik előadása előtt megszégyenítette őt egy rasszista buszsofőr.

Múltkor mentünk vidékre, megállt a busz és ott gyülekeztünk, hogy megyünk játszani. Én érkeztem meg utolsónak természetesen. És felcuccoltam három hátizsákkal: jelmez, smink és a többi... A buszsofőr kint állt a busz előtt és dohányzott. Odamentem, mondtam, hogy jó napot, nem válaszolt... (...) Átmentem a busz előtt és be akartam lépni, és átordított, hogy ne szálljon be! Háromszor-négyszer elmondta, majd mondták neki, ha nem száll be a művésznő, akkor nem lesz előadás... Tehát azt gondolta, hogy egy cigányasszony vagyok, hátamon a puttony és fel akarok szállni és eladni holmikat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.