Egy ismerős szerint Vitray Tamás és Kállay Bori csak színlelte a boldogságot

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
házasság válás Vitray Tamás Kállay Bori
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismerősök állítják, egy ideje már voltak gondok Vitray Tamás és Kállay Bori házasságával.

Bár sokan megdöbbentek azon, hogy több mint három évtized után elválik egymástól Vitray Tamás és Kállay Bori, az ismerősök tudni vélik, hogy egy ideje már nem volt minden rendben a házasságukkal. A hot! magazinnak egy bennfentes azt nyilatkozta, hogy a pár csak színlelte a boldogságot.

Idillinek tűnt minden, azonban mégis olyan érzése volt annak, aki náluk járt, hogy kissé mesterkélt, ahogy egymással viselkedtek. Mintha csak annak a látszatát szerették volna fenntartani, hogy minden a legnagyobb rendben van, de érezni lehetett, hogy ez nincs így. Bori eljátszotta a jó feleség szerepét, végtelenül kedvesen szóltak egymáshoz, és persze az sem vitás, hogy becsülték, tisztelték a másikat. De azért szakmai berkekben tudni lehetett, hogy régebb óta voltak gondok. Bori sosem titkolta, hogy féltékeny típus, Tamás körül pedig, főként régebben, mindig legyeskedett valaki. Ismert tévés személyiségként sok rajongó kereste a társaságát. Ez is egy feszültségforrás volt, amit azonban mindig sikerült megbeszélniük."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.