Gáspár Virág elégedetlen az orrával, ezért kés alá fekszik

orr plasztikai beavatkozás Gáspár Győző Gáspár Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megműttetheti orrát Gáspár Virág.

Gáspár Virág a közösségi oldalán árulta el, hogy hamarosan megműtteti orrát. A plasztikai beavatkozásra a szüleitől is engedélyt kapott. Gáspár Győző a Borsnak elárulta, lánya egyelőre kiskorú, de jövőre, ha betölti a 18-at, nyugodtan kés alá feküdhet.

Tudtam róla, hogy nem tetszik neki az orra, már kislány kora óta mondogatja ezt. Már régóta meg is beszéltük,hogy amint nagykorú lesz,megengedem neki a műtétet. (...) Ebből soha nem is volt semmilyen konfliktus otthon, és szerintem ezek a műtétek Magyarországon már nem akkora dolgok, mint régen. 18 éves kor előtt én is ellenzem a plasztikai beavatkozásokat, de Virág július 26-án lesz 18 éves, utána pedig ha szeretne, elmehet a doktor úrhoz. A tanulmányi eredményei kiválóak, nem bulizik, nem drogozik, mint sok mai fiatal, így nem látom akadályát, hogy elvégeztessen egy ilyen műtétet. Egyébként most kezdi a jogosítványát is megszerezni, és bár a baleset után egy picit meg van ijedve a vezetéstől, mondtam neki, hogy igenis meg kell tanulnia vezetni, mert az egy fontos dolog."

A Gáspár család Forrás: Instagram/gasparbea

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.