Kerényi Miklós Máté titok vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerényi Miklós Máté elárulta, miért fogalmazódott meg benne egészen fiatalon, hogy megváltoztatja a nevét, melyet később meg is tett.

Közel tizenöt év, tucatnyi szerep és megannyi előadás van már Kerényi Miklós Máté mögött. A Junior Prima-díjas színész felmenői között számtalan művészember van, ő mégis maga döntött úgy, hogy a színészi pályát választja hivatásául.

Kerényi Miklós Máté Forrás: Mokka

„A testvéreimmel nem voltunk se tiltásban, se nyomásban, hogy milyen szakmát válasszunk. Szabad akaratból lettünk azok, amik. Mi mást is szerettünk volna, mint ezt a művészi pályát, hiszen kölyökként a zongora alatt játszottunk, zene szólt reggeltől estig, művészek jöttek-mentek körülöttünk. A bátyám, – Kerényi Miklós Dávid balettművész – ha gyerekként meghallott bármilyen zenét azonnal felpattant, folyamatosan táncolt. Én nyugodtabb gyerek voltam, inkább énekeltem és nagyon szerettem verset mondani. Így indult minden" – árulta el a 95.8 Sláger FM-en a színész, aki rajong a szakmájáért és testvére munkásságát is nagy büszkeséggel követi nyomon.

" Amikor a bátyámmal 10-12 évesek voltunk, akkor úgy döntöttünk, hogy továbbvisszük a családi hagyományt, így mi is felvesszük a Miklós nevet. Így lett ő Kerényi Miklós Dávid, én pedig Kerényi Miklós Máté. A testvéremmel a fiainknál is tovább vittük ezt a hagyományt, ők is Miklósok lettek. A testvérem fia Kerényi Miklós Zsombor, míg az enyém Kerényi Miklós Ádám lett" – árulta el a Sláger Témában a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.