A 32 éves sofőr részegen, jogsi nélkül gázolta el a 13 éves Hannát

Forrás: Shutterstock -
gázolás baleset jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Jaj, istenem, meghalok!" – ezt ismételgette sokkos állapotban a kislány, aki egy részeg autós kocsija alá szorult. Hanna életét a gyors segítség mentette meg. - írja a Bors.

Tíz méteren át húzta a betonon a kocsija alá szorult kislányt Kiskunhalason a részegen, jogsi nélkül gázoló K. Gergő, akit menekülés közben fogtak el az éppen arra járó határvadászok még pénteken. A korábban is eltiltás alatt vezető 32 éves férfi csak azután hagyott fel a rohanással, hogy a zsaruk a nevén szólították. Mindeközben a bringázás közben elütött tizenhárom éves Hanna a kerekek alá szorulva imádkozott az életéért.

"Az út közepén álló autóra és a biciklire figyeltünk fel, majd a háttérben rohanó fiatalembert is megláttuk. A kollégám már jól ismerte, korábban ugyanis volt vele dolga" – magyarázta a Borsnak Biloscsuk Zoltán törzsőrmester, aki csak az autóhoz szaladva vette észre a jajveszékelő lányt.

"Teljesen a kocsi alá szorult, a jármű a teljes súlyával ránehezedett, a hátsó kerekek épp hogy nem mentek át a testén. Az autó nyomta a mellkasát, a fejét sem tudta mozgatni. Egy buszsofőr segítségével felemeltük a kocsit, egy másik szemtanú pedig kihúzta szegényt. „Jaj, istenem, meghalok!"

– ezt ismételgette sokkos állapotban, amikor a kerék majdnem a fejéhez ért – emlékezett vissza a hős egyenruhás.

A 13 éves Hannának eltört a medencéje, valamint súlyos csípő és hasi sérüléseket szenvedett. A kislány életét csak a gyors segítség mentette meg. K. Gergőt közúti baleset gondatlan okozásával és segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítják. A letartóztatásáról ma döntenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.