Időjárás: eddig biztosan tart az enyhe idő

meleg időjárás tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az időjárás ezen a héten kegyes hozzánk: eddig biztosan tartani fog az enyge idő.

Szerdán az Északi-középhegység térségében tartósan párás, rétegfelhős idő várható; míg máshol ismét gyengén felhős, napos idő ígérkezik. Eső nem lesz. A délnyugati szél megélénkül. 10 és 17 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön változóan felhős, reggel foltokban ködös idő lesz. Ismét északon lehet tartósabb a ködfelhőzet. 7 és 14 fok közötti értékeket mérhetünk. Csapadék továbbra sem alakul ki.

A héten még tartja magát a téli tavasz Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Pénteken északon felhős, máshol derengő időre van kilátás. A déli szél nagy területen lesz erős, a Dunántúlon viharos széllökések is lehetnek. 12°C körül alakul a maximum.

Szombaton erősen felhős idő valószínű, főleg a hajnali reggeli és az esti órákban esővel. Eleinte a déli, majd az északnyugati szél erősödhet meg. A csúcsérték 10-16 fok között alakul.

Vasárnap változó felhőzet várható, kisebb eső, zápor már csak elszórtan fordul elő. Az északnyugati szél gyakran megélénkül. 7 és 13 fok közé gyengül a nappali felmelegedés - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.