tartásdíj feleségtartás követelés exférj Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas összeget követel férjétől az anyagilag nehéz helyzetbe került Cicciolina.

Havi harminc millió forintot követel ex-férjétől Cicciolina feleségtartás gyanánt. Az egykori pornódívának elege lett abból, hogy volt párja egyáltalán nem foglalkozik vele és a milliárdos képzőművész közös gyermeküket sem segíti.

A házastársi tartás hasonló a rokontartáshoz, abból ered, hogy egymás iránt felelősséggel tartoznak a volt házasfelek. A fő követelmény, hogy rászorult legyen, aki a házastársi tartást igényli és a rászorultságon kívül ne legyen érdemtelen erre a tartásra. (...) A magyar viszonylatok mentén értékelve, bár nem ismerem az ügy egyedi körülményeit, én kevésbé gondolom reálisnak egy ilyen mértékű igénynek a teljesíthetőségét. Bár az Egyesült Államokban perelve nagyobb eséllyel próbálkozhat az igénylő fél egy ilyen összegű tartásnak a megítélésére" – nyilatkozta a TV2-nek Kölcsényi Soma ügyvéd.

Jeff Koons festőművész 3 évig volt együtt Cicciolinával, 1993-ban váltak el. Az egykori pornósztár korábban arra panaszkodott, hogy a férfi kisemmizte és a hírnevét és a pénzét csak miatta szerezte meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.