Hatalmas összeget követel férjétől az anyagilag nehéz helyzetbe került Cicciolina.

Havi harminc millió forintot követel ex-férjétől Cicciolina feleségtartás gyanánt. Az egykori pornódívának elege lett abból, hogy volt párja egyáltalán nem foglalkozik vele és a milliárdos képzőművész közös gyermeküket sem segíti.

A házastársi tartás hasonló a rokontartáshoz, abból ered, hogy egymás iránt felelősséggel tartoznak a volt házasfelek. A fő követelmény, hogy rászorult legyen, aki a házastársi tartást igényli és a rászorultságon kívül ne legyen érdemtelen erre a tartásra. (...) A magyar viszonylatok mentén értékelve, bár nem ismerem az ügy egyedi körülményeit, én kevésbé gondolom reálisnak egy ilyen mértékű igénynek a teljesíthetőségét. Bár az Egyesült Államokban perelve nagyobb eséllyel próbálkozhat az igénylő fél egy ilyen összegű tartásnak a megítélésére" – nyilatkozta a TV2-nek Kölcsényi Soma ügyvéd.

Jeff Koons festőművész 3 évig volt együtt Cicciolinával, 1993-ban váltak el. Az egykori pornósztár korábban arra panaszkodott, hogy a férfi kisemmizte és a hírnevét és a pénzét csak miatta szerezte meg.