Befutott sztár helyett farmer lett a Star Wars ikonikus színésze

Star Wars színész ikonikus sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hayden Chirstensen karrierje nem úgy alakult, ahogy azt elképzelte. Az emblematikus Star Wars-os szerepe után, amikor ő alakította az Anakin Skywalkerből Darth Vaderré alakuló sötét nagyurat, nem jöttek a jobbnál-jobb ajánlatok.

Hayden Chirstensent 1500 jelentkező közül választották ki a sötét nagyúr szerepére. Bár azt gondolhatnánk, innen már csak egy ugrás Hollywood, mégsem sikerült meglovagolnia a Star Wars hulllámait.

Anakin megformálásáért amúgy Arany Málna-díjat is kapott, nem is egyszer, hanem rögtön háromszor. Hayden nemcsak a Star Warsban játszott, emlékezetes filmjei közé tartozik még a Hipervándor vagy éppen a Hazugsággyáros.

Christensen filmezés helyett farmerkedik, de ez nem jelenti azt, hogy felhagyott a médiában való szerepléssel. 2013-ban például egy, a farmer élet inspirálta ruhakollekciót dobott piacra az RW&CO vállattal karöltve. -írja a promotions.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.