Corinna Schumacher Michael Schumacher évforduló születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli 51. születésnapját Michael Schumacher.

Immár hat éve annak, hogy síbalesetet szenvedett Michael Schumacher és a rajongók azóta várják, hogy megtudjanak valami konkrétumot kedvencük állapotáról. Annyi bizonyos, hogy a német Forma-1-es pilóta, aki ma ünnepli 51. születésnapját, otthonában lábadozik. Nemrég Corinna Schumacher üzent a világnak, de csupán annyit árult el sejtelmesen, hogy „A nagy dolgok apró lépésekkel kezdődnek."

Michael Schumacher Forrás: Getty Images/Clive Mason

Tavaly ősszel Schumachert egy párizsi klinikára szállították, ahol egy különleges őssejtkezelésnek vetették alá. Egy kórházi dolgozó kifecsegte, hogy a pilóta a tudatánál van.

Korábban pedig az a hír járta, hogy az érzelmeit is ki tudja fejezni, amikor svájci otthonában kerekesszékbe ültetik és az ablak felé fordítják, a csodás panorámát látva gyakran elsírja magát.

Hét világbajnoki cím

Michael Schumacher máig a Forma-1 legeredményesebb versenyzője: az 1991-es Belga Nagydíjon debütált, első futamgyőzelmét egy évvel később szerezte. Összesen hét világbajnoki címmel büszkélkedhet (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 és 2004).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.