Így él most az egykori időjós, Onyutha Judit

Forrás: MTVA -
tévés Onyutha Judit időjós akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Onyutha Judit, az egykori időjós jelenleg némettanárként dolgozik.

Hosszú évekkel ezelőtt tűnt el a tévéképernyőről Onyutha Judit. Az egykori időjós most a BEST magazinnak mesélt arról, hogyan is él azóta. Elárulta, jelenleg némettanárként dolgozik egy kisváros általános iskolájában. Gyerekei tinédzserré cseperedtek, Marci 17, Panni pedig 14 esztendős. Az egykori tévés 2012-ben elvált, de nem sokkal ezt követően újra rátalált a szerelem. Párja szakács és Zoltánnak hívják.

Igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy viszonylag friss válás után egymásra találtunk. Sokan mondják olyankor, hogy félnek fejest ugrani egy új kapcsolatba, vagy éppen soha többé ne mis akarnak házasságot, de én épp a másik véglet vagyok. Nagyon társas lény, akinek szüksége van támaszra, arra az érzelmi és fizikai biztonságra, amit egy társ jelenléte tud nyújtani. A párommal egy reális közös talajon állunk, szeretjük egymást. Nagyon összecsiszolódtunk az elmúlt évek alatt, Zoli lett a másik felem. Az ember időként túl kiszolgáltatottá vélik, de tudom, hogy mellette nem vagyok védtelen, és erre az érzésre szükségem van."

Onyutha Judit Forrás: MTVA

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.