Megszólalt a nő, aki állítólag VV Fannival volt fodrásznál annak halála után: sosem találkozott a lánnyal

Forrás: Facebook -
halál fodrász VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni meggyilkolásának ügye újabb fordulatot vett: megszólalt az ügyvédnő, aki állítólag a lánnyal volt fodrásznál annak halála után. Kijelentette, soha nem találkozott Fannival.

Meglepő kijelentést tett a VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. László ügyvédje a bírósági ülésen: azt állította, egy ügyvédnő Fannival volt fodrásznál a lány halála utáni napon. A tanú meghallgatását indítványozta, csakhogy a jogásznő mit sem tudott arról, hogy tanúként nevezik majd meg őt a bíróságon, ráadásul azt állítja, ő soha nem találkozott Fannival.

VV Fanni ügyében újabb fordulat történt Forrás: Facebook/Origo

Életemben nem találkoztam Fannival,

Blikknek

Azt állítja, több mint két éve egy jogi ügy miatt kereste fel B. László nagybátyját, dr. Brodmann Pétert.

B. László ügyvédje kitart az állítása mellett. "Brodmann Pétert korábban telefonon kereste meg az ügyvédnő, és azt mondta neki, amit a Fővárosi Törvényszéken is említettem. Velem ezt a beszélgetést decemberben közölte Péter, és akkor megbeszéltük, javaslatot teszünk a hölgy meghallgatására. Sajnos, a tárgyalás előtt már nem tudtuk elérni" - fogalmazott dr. Bálint Roland.

Fanni családjának ügyvédje szerint ezek felelőtlen kijelentések voltak. "Meglátásom szerint ez csak arra jó, hogy felzaklassa Fanni családtagjait, akik úgy sincsenek lelkileg túl jó állapotban" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.