Nem bírt a könnyeivel Koós Réka

Fotó: Polyak Attila/Origo, helyszín: Boscolo Budapest -
Dékány Sarolta Koós János sírás könny Koós Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szüleinek énekelt Koós Réka a táncdalfesztiválon. Teljesen meghatódott.

Az Arénában lépett fel az 50+ éves Táncdalfesztiválon Koós Réka. A Blikk azt írja, az énekesnő az Úgy szeretném meghálálni és a Mama című dalokat énekelte, és látszott rajta, hogy közben a szüleire gondolt. Édesapja, Koós János tavaly márciusban hunyt el, édesanyja, Dékány Sarolta viszont ott ült a nézőtéren. Amikor levonult a színpadról, látszott rajta, hogy nagyon elérzékenyült.

Borzasztó, nagyon rossz érzés fogott el. Nem is tudom, miért feltételeztem, hogy nem lesz az, de nagyon nehéz volt most énekelni. Nem szoktam előre gondolkodni, vajon mit érzek majd a színpadon, csak teszem a dolgom, hiszen ez a munkám, de ez most szíven ütött. Bolond vagyok, amiért nem számítottam erre, de igazság szerint már az előző napi Mamma Mián, ahol Muri Enikővel játszottunk, szintén elpityeredtem. Akkor már tudtam, hogy itt baj lesz. Persze, ugyanakkor csodálatos élmény volt itt énekelni, nem mindennap áll az ember az aréna színpadán egy szimfonikus zenekarral a háta mögött, felejthetetlen este volt."

Koós Réka Fotó: Polyak Attila/Origo, helyszín: Boscolo Budapest

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.