Együtt buliztak a Família Kft. színészei: "Nagyon összekovácsolt minket a sorozat"

bulizás sorozat Família Kft. Csonka András találkozás születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyszabású Família Kft.-stábtalálkozó volt a hétvégén Budán! A régi szereplők több mint két évtizeddel a sorozat vége után is tartják egymással a kapcsolatot, és remekül érezték magukat egymás társaságában. -írja a Ripost.

Bár a sorozat már közel huszonegy éve megszűnt, a fiatalabb generációk is rajonganak érte. A stábtagok és a szereplők a mai napig tartják egymással a kapcsolatot, és évente legalább három-négy alkalommal találkoznak egy villásreggeli keretein belül.

Így történt ez a múlt hétvégén is, amikor Csonka András hat fő részére asztalt foglalt egy elegáns budai bisztróban. A nagy meglepetés akkor érte, amikor kiderült, hogy a vártnál jóval többen érkeznek.

„Végül nagyjából húszan voltunk, és fergeteges volt a hangulat!

Debbie-ék hazaköltöztek külföldről, itt volt a lánya, aki szintén színésznő, annak a férje és a gyermekei is. Az ikrek, Dávid és Karcsi is eljöttek, és hozták a srácaikat. Mindent összevetve, a kései reggeli felülmúlta a várakozásokat" – mondta Csonka András, aki Esztergályos Cecíliával együtt születésnapi ajándékot is kapott.

A Família Kft., az első magyar szituációs komédia 1991-től 1999-ig szegezte oda nézők millióit a tévéképernyők elé Forrás: Facebook/Família kft

„Mindenkit megkértem, hogy ne hozzanak semmit, de az ikrek anyukája meglepett engem és Cilit egy-egy tálca almával, amikre annyi gyertyát tűztek, ahány esztendősek vagyunk.

Az ilyen találkozásoknál mindig olyan, mintha egyetlen nap sem telt volna el az utolsó forgatási nap óta. Nagyon összekovácsolt minket a sorozat, és rendszeresen fel is idézzük az akkor átélt poénokat, helyzeteket.

Lorán Lenkéről is mindig megemlékezünk, de sosem könnyekkel, csakis nevetéssel, hiszen Lenke is azt akarná." - folytatta a színész, aki azt is elárulta, mi a véleménye a Família Kft. esetleges folytatásáról.

"Sorozatként szerintem már nem működne jól a Família Kft., viszont egy epizód készülhetne, ami idézőjelbe helyezi a famíliás nyolc évünket. Ez viszont nem rajtam múlik, mindenesetre örökre hálás leszek a sorozatnak, ami országos ismertséget hozott nekem"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.