Harmadszor is szerencsét próbálna az X-Faktorban Nagy Krisztián

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor Nagy Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Krisztiánra idén újra szerencsét próbálna az RTL Klub tehetségkutatójában, de addig még egy műtét is vár rá, és 30 kilót szeretne leadni. 

„A hátamon, a farokcsontomnál megjelent egy nagy dudor. Eleinte nem foglalkoztam vele, azt hittem, elmúlik, de nem így lett, mostanra már majdnem ötcentis a kinövés, ami folyamatosan nő. Valószínűleg egy szőrtüszőből alakult ki a csomó, az orvos azt mondta, operálni kell" – mesélte a Blikknek Krisztián és hozzátette, a pszichés problémáira szedett gyógyszerek miatt két év alatt 30 kilogrammot szedett fel.

Forrás: RTL Klub

"Amikor először jelentkeztem az X-Faktorba, 75 kiló voltam, most 110-et mutat a mérleg. Nem érzem jól magam a bőrömben, fogyni szeretnék, főleg mivel az éneklés sem megy úgy, mint előtte. Hiszem, ha fogyok, a szerelem is rám talál, mert tavaly nyár óta szingli vagyok (...) „Szeretném helyrehozni az életemet. Remélem, ez az év sok jót hoz, de a legjobban az X-Faktort várom!" - mondta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.