Super Bowl: Lady Gagáé volt minden idők legveszélyesebb halftime show-ja

Super Bowl Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga nem bízta a véletlenre a sikert: a 2017-es Super Bowl halftime show-ját igazi hátborzongató látvánnyal fűszerezte meg. A stadion tetejéről vetette magát a mélybe az énekesnő. A fellépése parádés volt, később sokat profitált belőle. 

Biztos sokan emlékeztek arra, amikor 3 évvel ezelőtt az énekesnő a stadion tetején énekelt, majd szó szerint a levegőből érkezett a színpadra. Lady Gagát drótokkal függesztették fel, hogy végrehajtsa a mutatványt, amire még nem volt példa a félidei show-k történetében.

"Egy hónapja eldöntöttem, hogy megcsinálom. Kitartottam, és megküzdöttem érte"
– mondta a fellépés után a különleges showelemről Lady Gaga, aki a produkciója után ezer százalékkal több lemezt adott el.

Az énekesnő már a műsor tervezésénél az őrületbe kergette a szervezőket, amikor elmondta, a tetőről akar alászállni a színpadra (Michael Jackson – pontosabban két dublőre – korábban már csinált hasonlót), ráadásul dublőr nélkül. Eleinte nem akarták engedni neki, mondván, túl veszélyes, statikailag aggályos – ő azonban kiharcolta a "halálugrást".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.