Terry Black gyermekei nem tudnak a gyásszal foglalkozni, ugyanis apjuk halála után sok probléma szakadt a nyakukba. 3 millió forint tartozás maradt utána, amit ki kellene mihamarabb fizetni, de nincs miből.

Terry Black gyermekei nagy bajban vannak, hiszen az apjuk 3 milliós tartozását mihamarabb ki kellene fizetniük. A 18 éves Daninak és 16 éves Fanninak azonban nincs ennyi pénze, ahogy a kislány gyámjának, Árvai Mónikának sincs. A régi jó barátok pedig mind eltűntek.

Terry Black gyerekei bajban vannakForrás: TV2

"Terry hárommillió forintnyi adósságot hagyott a gyerekekre, többek között a németországi lakás lakbérét, amit, ha nem fizetünk ki, akkor Fanniék utcára kerülhetnek. Áprilisig van kilakoltatási moratórium, de addig nem akarok várni" - mondta a Ripostnak Mónika. Hazahozni pedig nem tudja Fannit a bürokrácia miatt. 

"Már hetek óta megvan a pécsi gyámhatóság végzése, miszerint én vagyok Fanni hivatalos gyámja, a németek viszont ezt nem ismerik el. Ha kivinném Fannit az országból, azonnal börtönbe zárnának. Ezt nem kockáztathatom meg, ezért feladtam a svájci életemet, és kint élek Fannival" - tette hozzá. Szüksége lenne egy nemzetközi ügyvédre a háromszáz eurós óradíjat azonban nem tudná kifizetni.